192 Radio     192 video stream


Radio Veronica 1959 - 1974

[6]


audio
jingles
De nieuwe programmering werd door de luisteraar enthousiast ontvangen, dus het ging weer typisch op z’n “Veronicaan’s”, het maken van nieuwe jingles was er bij ingeschoten! Half april werd door Ad Bouman en Will Luikinga in de Blaricumse Soundpush studio met hulp van de ‘sistersPaay, en diverse Nederlandse popgroepen, een nieuw jinglepakket geproduceerd. Ze waren nog niet eens helemaal klaar maar toch lieten Ad en Rob in de Rob Out show van 28 april lieten er een paar horen. Jelle Boonstra van het jingle genootschap zet alles voor ons op een rij.
Behalve een voetbal elftal met Veronicaheren” was er ook een elftal met Veronicadames”. Zo speelde dat elftal op 29 april in Haastrecht getuige de spot van Tom Collins.
Een kijkje in de kleedkamer bij de dames.
Op 23 april peilde Stan Haag de kennis van het voetbal bij de dames, luister maar.

En natuurlijk organiseerde Veronica op 30 april weer een Oranjebal in Amsterdam o.l.v. Dick Dubois. Klaas en Rob Out maakten de spot.
audio
spot Tom Collins
artikel foto
audio
Stan Haag
loep Mieke, Akke, Aneke en Rita loep Dick Debois (†) audio
Oranjebal 1971
Zoals al eens eerder vermeld kreeg Radio Veronica veel bijzondere opnamen als eerste om een plaat te promoten. Zo kregen we eind april van de platenmaatschappij van de Rolling Stones een paar bandjes met daarop promo’s van o.a Mick Jagger t.b.v. de lp Sticky Fingers en algemene radio spots.
lp lp foto foto
loep spots Sticky Fingers loep Stones radio spots loep rally 14 mei 1971 loep rally team sticker audio
radio rally spots

In de nacht van 14 op 15 mei werd voor de 2e keer de Veronica rally gereden. De rally startte om 23.00 uur en de spots werden gemaakt door de geen rijbewijs hebbende Henk van Dorp. Er werd zelfs een speciale grote sticker gemaakt om op de auto te plakken.


 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers

 

Norderney192 op Facebook Norderney192 op Twitter

 

 

 

1967 1968 1969 1959 t/m 1961 1962 1964 1965 1966 1970