192 Radio     192 video stream


Radio Veronica 1959 - 1974

[12]


Tineke was ook altijd als eerste aan de beurt om haar programma in de mobiele studio op te nemen. In het boek van Rob OutVeronica één jaar later” zei ze daar het volgende over:

“We trokken van helemaal boven in de kop van Noord-Holland steeds lager tot aan Hoek van Holland. Alles werd van 's ochtends tien tot 's avonds zes uur "semi-live" opgenomen. Ik was altijd de eerste die moest beginnen.
Ik moest soms voor dag en dauw opstaan om op tijd op de lokatie te zijn. Precies om tien uur begon mijn programma en je hebt toch wel een uurtje nodig om je een beetje voor te bereiden. De eerste dag stonden we in Den Helder. Toen ik begon was er nog niemand. Ik dacht: nou, da's ook lekker. Als het zo door moet gaan, dan zitten we er mooi naast met die programma’s. Er stonden geloof ik een man of vijf voor de bus. En het regende ook nog een beetje. Het was wel een leuk begin. Gelukkig gebeurde er van alles , waardoor ik me beslist niet verveelde. Na een half uurtje brak trouwens de zon door en toen zag de wereld er al weer een stuk beter uit. Na de eerste dag had ik al door dat we een soort logboek moesten bijhouden. Er gebeurde gewoon te veel om te kunnen onthouden. Ik heb slap gelegen van het lachen om de teksten, die daar in werden geschreven. Iedereen werd onder het mes genomen. Gek genoeg er was steeds weer wat nieuws. Vooral de laatkomers en “versierders” onder mijn collega's moesten het ontgelden. Wat dat betreft is het maar goed dat niet iedereen dat logboek toen onder ogen kreeg."


Dat laatste gaat dus nu veranderen.

foto Veronica
<<< Links is het logboek op een enkele kleine “correctie” na integraal te lezen.

Rechts op de foto staat Tom Collins te lezen wat er zoal weer is opgeschreven de dagen er voor.

foto Veronica
loep Het logboek loep Tom Collins leest in ons logboek

Hieronder een foto impressie van de “mobiele opnamen”.

foto Veronica foto Veronica foto Veronica
loep trucklokatie loep trucklokatie loep Tom Collins
foto Veronica foto Veronica foto Veronica foto Veronica foto Veronica
loep Rob Out loep Juul en Lex loep Tineke bij de mobiele studio.
Achtergrond Ad Bouman
loep technicus
Karel van der Woerd
loep Stan Haag
foto Veronica foto Veronica foto Veronica
loep Dick Boll en Juul (achtergrond) loep Bart van Leeuwen loep Lex Harding en Rob Out hebben overleg


Vervolg 1974 >>> pagina 13

 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers

 

Norderney192 op Facebook Norderney192 op Twitter