192 Radio     192 video stream


Radio Veronica 1959 - 1974

[14]


foto Veronica

Met ingang van 1 juli werd er al weer besloten de programmering op enkele punten te wijzigen, maar het 24 uur uitzenden werd gehandhaafd. Zie de interne memo’s van Rob Out en om ons te motiveren stuurde Rob Out iedereen 26 juni een telegram. Ik heb ‘m bewaard.

Lex Harding maakte samen met Ad Bouman weer nieuwe jingles. Hier een fragment van een sessie die zo’n half uur duurde.

En ook maakte Ad met elke artiest of band die langs kwam op de intro’s van hun plaat gezongen station calls zoals die hier te horen is van The Hues Corporation.


loep telegram Rob Out pijl
Lex jingles
 
foto Veronica foto Veronica foto Veronica
pijl
The Hues Corporation
loep programma m.i.v. juli 1974 loep memo dagprogramma 1 loep memo dagprogramma 2  

foto Veronica

Dit zijn dan twee van dergelijke non stop banden met Bumalijst zodat we konden zien welke platen er in gedraaid werden. Dat was nodig zodat er zo min mogelijk doublures zouden ontstaan. De banden werden niet gedateerd zodat ze vaker gebruikt konden worden. Als bijzonderheid, vele van de non-stop banden zitten nog in ons archief zodat we beschikken over de originele single versies van de platen die gedraaid werden!

foto Veronica
loep non-stop band 1127 loep non-stop band Sytze


Vervolg 1974 >>> pagina 15

 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers

 

Norderney192 op Facebook Norderney192 op Twitter