shop download
 
 

Foto's bezoek Norderney

Kippenvel in Antwerpen

De tijden van Veronica tot '74 heb ik als kind meegemaakt (ben van '62). Maar de herinneringen zijn helder en duidelijk. Elke keer dat ik over internet surf knalt de kippenvel als vulkanen op mijn huid als er weer beelden en geluiden van die good old Veronica te zien of te horen zijn. De favoriet is natuurlijk de site van stichting Norderney.

Mijn zoontje Kevin van (nu) 8 jaar vraagt dan alles over die andere Veronica die hij niet kent. Met name het schip houd hem dan bezig. Vooral het feit van radio luisteren uitgezonden vanaf een groot schip vanaf een nog grotere zee. Het blijft moeilijk om hem het zelfde gevoel te geven als die wij (zijn moeder en ik) hebben bij de naam "zeezender Veronica".

26-27-28 augustus 2008 waren wij met ons drie in Antwerpen en ben ik zonder iets te zeggen op zoek gegaan naar de Norderney. Toen ik het schip had gevonden werd het toch wel heel stil in de auto. Zelfs het manneke van 8 keek alleen maar.

Vanaf dat moment wilde hij op de foto met het schip en wilde aan iedereen vol trots vertellen dat hij bij het Veronicaschip was geweest. Het lijkt of dat veronicagevoel toch een beetje bij hem binnen is gekomen. En zijn moeder en ik maar wensen "kwam die mooie tijd maar weer terug". Helaas..........

Marco & Suzanne van der Lingen
Zeewolde

Terug naar nieuws >
 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers

 

Norderney192 op Facebook 192 Radio op Twitter